Beoordeeld met een 9.6

Binnen twee werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf €75

Handgemaakte tajines

Unieke designs

Gestart met een lokale winkel in de binnenstad
van Breda

Soulimane en Yassine zijn de founders van Souk Tajine. De heren zijn op 1 juni 2020 gestart met een lokale winkel in de binnenstad van Breda: Souk Breda. Drie jaar lang hebben zij betoverend Marrakech naar de binnenstad van Breda gebracht met onder andere heerlijke Marokkaanse hapjes en delicatessen. Souk Breda wist de rest van Nederland ook te bereiken met unieke tajines en kookworkshops.

Tajine specialisten van de Benelux

Vanwege dit grote succes hebben wij vanaf 1 juni 2023 deze webshop gelanceerd. Wij zijn super trots dat wij de Tajine specialisten van de Benelux mogen zijn.

Schrijf je in voor onze kook­workshops!

Zin in een avondje uit of een unieke beleving? Of ben jij altijd al zo nieuwsgierig geweest naar het koken in een tajine? Schrijf je dan nu in!

Bij Souk Tajine maken we niet alleen geweldige tajines. We proberen langzaamaan een nieuwe eetcultuur te creëren. Een wereld waar eten écht goed voor je is. Een wereld die je vervult met een lach en positiviteit.
Een gezamelijke droom

Soulimane en Yassine hadden dezelfde droom. Een unieke winkel met mediterrane delicatessen en woonaccessoires geïnspireerd op Marrakesh. Die droom is werkelijkheid geworden; na 3 jaar Souk Breda is er dus nu Souk Tajine. De roots van Soulimane liggen in Noord-Marokko en de roots van Yassine liggen in Zuid-Marokko. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de diverse binnenlandse culturen en steden van Marokko.

Hoe kunnen we je helpen?

Mail je vraag

Liever appen? Wij reageren z.s.m.

Op werkdagen van 08:30 – 17:00

FAQ

Antwoorden op jouw vragen

Klantenservice

info@souktajine.com
Bereikbaar van 09:00 – 17:00 
(ma t/m vr)